Izvor: Pixabay

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej, Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

–    U poslednja 24 časa urađeno je 47 antigenskih testova od kojih je 22 pozitivno na kovid- 19.

–    U poslednja 24 časa pristigao je 19 rezultata  PCR testova od kojih je četiri pozitivno na kovid- 19.

–    Uzorkovano je 19 PCR testova i poslato na analizu u Instutu za javno zdravlje Vojvodine.

–    U poslednja 24 časa dve osobe su upućene na hospitalizaciju.

–     Građani za koje se sumnja da su zaraženi, kao i lica za koje se sumnja da su bila u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju.

Prema podacima dobijenim od Instituta za javno zdravlje Vojvodine u epidemiji kovid – 19 u opštini Bečej zaključno sa 4.3.2021. godine obolelo je ukupno 1.766 građana. Na današnji dan registrovano je 230 aktivnih slučajeva zaraženih kovid-19.

Prema planu vakcinacije dobijenom od Instituta za javno zdravlje za sutra je planirano da se 96 građana vakciniše drugom dozom vakcine Sinofarm.

1 KOMENTAR

  1. Naravno da raste broj zarazenih kada niko zivi ne vodi racuna. Kafici puni, restorani takodje, trzni centri prepuni…doduse maske se nose ali evidentno da to nije dovoljno. Ne znam sta treba da se desi kako bi se ljudi urazumili jer ova pandemija nece tako brzo da se zavrsi..U svakom slučaju ja ne odustajem od svojih vitamina, minerala i nemačkog cordicepsa, jer je naučno dokazano da su dobar i jak imunitet kao i pozitivna energija ključ za rešavanje svih problema…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име