Bečejske devojčice sa zahvalnicama
Bečejske devojčice sa zahvalnicama

Prvi od dva humanitarna košarkaška turnira u akciji „Za zdravije sutra Marine Kovačev i Nastasje Nedimović“ Košarkaški klub Bečej održao je u nedelju.

U konkurenciji mlađih pionirki i pionira, zatim pionirki i pionira i kadeta učešće je uzelo 18 ekipa sa oko 200 takmičara.

-Sve ekipe učesnice atraktivnog turnira za mlađe kategorije donirale su sredstva, a akciji su se priključili i gledaoci. Prikupljena sredstva odlaze na račun fonda za lečenje i rehabilitaciju Marine Kovačev i Nastasje Nedimović, kojima ovom prilikom želimo što brži i uspešniji oporavak. Zahvaljujemo se Kancelariji za mlade i Sportskom centru „Đorđe Predin Badža“ na pomoći i podršci u organizaciji turnira, kao i sudijama i zapisničarima, koji su svoj deo posla odradili volonterski, rekao nam je u ime organizatora Marko Vuković.

Iako su na ovakvim turnirima rezultati u drugom planu, ipak evo imena tri prvoplasirane ekipe u svakoj od pet konkurencija.

Mlađe pionirke (2006, 2007. i mlađe)

  1. Naftagas Elemir
  2. Kikinda
  3. Bečej.

Pionirke (2004. i 2005. godište)

  1. Bečej

2. Kikinda

3. Plavi Koš (Senta)

Mlađi pioniri (2006, 2007. i mlađi)

  1. Banovo Brdo (Beograd)

2. Naftagas Elemir

3. Bečej

Pioniri (2004. i 2005. godište)

  1. Šuter (Sremčica)

2. Bečej

3. Naftagas Elemir

Kadeti (2001. i 2002. godište)

  1. Šuter (Sremčica)

2. Bečej

3. Plavi Koš (Senta)

Mladi Bečejci sa zahvalnicama
Mladi Bečejci sa zahvalnicama

Podsećanja radi, drugi turnir se igra u subotu, 23. decembra, i na njemu će igrati odrasli modifikovani basket „tri na tri“. Kotizacija po ekipi (3+1) je 2.000 dinara, a prijave se vrše telefonskim putem na broj 064/3498381. Organizator je pripremio pehare i robne nagrade za tri prvoplasirane ekipe, ali i za tri najbolja „trojkaša“.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име