Az új költségvetésről december 26-án szavazhat majd a községi képviselő-testület
Az új költségvetésről december 26-án szavazhat majd a községi képviselő-testület

Óbecsén közvitát tartottak a község jövő évi, 1,4 milliárd dinárra tervezett költségvetéséről. Az új költségvetésről december 26-án szavazhat majd a községi képviselő-testület.

Dragan Tošić polgármester a közvitán szót ejtett a 2018-ra tervezett beruházásokról is, többek között a Kis-Bosznia városrész szennyvízhálózatának több évre tervezett kiépítéséről, a focipályánál lévő csatorna rendezéséről és a község új, 2,2 millió euró értékű közvilágításának a kiépítése érdekében alapítandó vegyes vállalatról.

Zorka Kosovac pénzügyi osztályvezető elmondása szerint a művelődési intézményekben, a helyi közösségeken és a községi közigazgatásban öt százalékkal lehet növelni a bérköltségeket: ezek a közalkalmazottak meg is kapják majd ezt a béremelést, de mivel jövőre az eddigi 80 százalék helyett a jövedelemadó 74 százaléka marad csak a községben, az indirekt felhasználók és a községi közigazgatás egyéb kiadásait csökkenteni kellett.

 

 

Medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „A közpénz átlátható útja: Transparetni put javnog novca“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u medijskom sadržaju nužno ne odražavaju stavove ministarstva

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име