Udruženje građana „Picoder“ organizovalo je tradicionalnu, manifestaciju „Zeka Picoderac“ namenjenu deci. Imajući u vidu da je padala kiša, učešće stotinak dece je solidan odziv na koji su organizatori ponosni.

Pored uskršnjeg doručka na čijem meniju su bili barena šunka, jaja, mladi luk, rotkvice i sokovi, decu su privukla i kreativna takmičenja, i to u nekoliko kategorija.

Evo i imena najuspešnijih u svim kategorijama po oceni stručnog žirija, uz napomenu da su pobednicima pripali živi zec i veliki čokoladni zeka, drugoplasirani su nagrađeni velikim čokoladnim uskršnjim jajem, a trećeplasirani manjim čokoladnim zekom.

Prvu nagradu za najlepše ukrašeno uskršnje jaje osvojila je Lenka Markov, druga je bila Maša Milošević, a treće mesto osvojio je Vuk Rajčević. U atraktivnom tucanju jajima pobedo je Oliver Husar, druga je bila Desanka Stepanović, a treći Stefan Nićin.

U oslikavanju uskršnjih motiva bile su tri uzrasne kategorije. Pobednica uzrasta od četiri do šest godina je Marijana Pejaković, druga je bila Natalija Gužvić, a treći Matija Marušić.

Ana Helena Jugović je bila najuspešnija u uzrastu od sedam do devet godina, drugo mesto prupalo je Nemanji Pejakoviću, a treći je bio Marko Nikolić. Najzad, Slađana Sekulić je bila najuspešnija u uzrastu od 10 do 12 godina, gde je druga bila Iva Nikolić, dok je treće mesto osvojila Edita Husar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име