Naša „kuća tekstila“ ABC-2 skoro dve decenije posluje u Bečeju, a i dalje uživa poverenje potrošača. Ključ višegodišnjeg uspeha ogleda se u kvalitetnoj robi, poslovanju sa proverenim dobavljačima i naravno u pristupačnim cenama. Trudimo se da budemo ljubazni sa kupcima, fleksibilni i da im uvek izađemo u susret, te da nađemo rešenje za njihova potraživanja.
Osnovna delatnost naše radnje je prodaja metražne robe, tu mislimo na modne tkanine, kućni tekstil kao i na prodaju zavesa na metar, u čemu smo jedan od lidera u okolini. Od nedavno u našu ponudu smo uvrstili i prodaju sunđera na table kao i mlevenu varijantu za punilo. Ipak najveća pažnja je posvećena kućnom tekstilu, tu mislimo na širok asortiman materijala za posteljine kao i na velik izbor dekorativnih tekstura za drapere, stolnjake itd.
Pored već navedenog vršimo i prodaju gotovih proizvoda od tekstila. Nudimo vam sve što vam je potrebno u vašem domu, ali i mnoštvo predloga i saveta za kupovinu poklona, bez obzira da li se radi o svadbi, rođendanu ili o nekom važnom prazniku. Imamo velik izbor jorgana, jastuka, ćebadi, prekrivača, ali i sitnih stvari poput krpa, maramica, jastučnica, stolnjaka koji su isto toliko važni u vašem svakodnevnom životu i deo su svakog domaćinstva. Trudimo se, da kao i ostala naša roba, i ovi gotovi proizvodi budu kvalitetni i da traju dugo.

Nedavno smo proširili našu ponudu pozamanterijske robe. I dosad smo imali veliki izbor čipke, traka, kopči, dugmadi, rajferšlusa više vrsta, ali smo uveli u prodaju i još neke artikle koje dosad nismo imali, kao što su pertle za cipele u svim dimenzijama i u širokom spektru boja, koje se do nedavno nisu mogle nabaviti u našem gradu.

– Naš dugogodišnji uspeh i mnoštvo zadovoljnih kupaca rezultat je mnogo truda, ali i pažnje da potrošačima uvek ponudimo nesto lepo i kvalitetno, kao i da probamo da ispunimo njihove zahteve i želje. Nadamo se da smo dosad uspeli u tome, a trudićemo se da i ubuduće bude tako, jer mi smo tu, bili smo ovde a i bicemo tu za vas, naše stare i nove kupce jer ako ste vi zadovoljni i mi smo. Bečej zaslužuje jednu ovakvu radnju, kao što je ABC-2 tu „našu-vašu kuću tekstila“ gde se svaka mušterija oseća kao kod svoje kuće. Mi ćemo uraditi sve, da bude tako, kao što smo i do sada i čekamo vas, sa nekom novom ponudom“, izjavio je vlasnik Atila Klamar.
STR ABC-2 se nalazi u Glavnoj ulici 55 u Bečeju
Više detalja možete pogledati na fejsbuk stranici
Radno vreme:
Radnim danima:
08:00 – 19:00
Subota:
08:00 – 12:00
Kontakt telefoni:
021/69-12-737
063/822-65-75

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име