Nikola Vukadinov na stazi u novobečejskoj kuglani
Nikola Vukadinov na stazi u novobečejskoj kuglani

Kuglaši Vojvodine iz Bačkog Gradišta propustili su priliku da završe sezonu Prve lige Srbije – grupa Vojvodina na trećem mestu. Izgubili su u poslednjem kolu od prvaka Korduna iz Kljajićeva rezultatom 3:5 (3.294:3.438).

Tako je Kordun završio sezonu na prvom mestu sa 28 bodova, drugi je Vihor iz Sombora sa dva boda manje, a Gradištance su pretekli Slavija iz Kovačice sa 21 bodom i Jadran iz Golubinaca koji ima 20 bodova, koliko i Vojvodina na petom i novosadski „13. maj“ na šestom mestu.

Subotnji okršaj u Novom Bečeju obeležio je reprezentativac Milan Jovetić, koji je oborio 637 čunjeva, dok je najbolji Gradištanac bio Nikola Vukadinov sa oborenih 587 čunjeva. Evo rezultata i ostalih članova Vojvodine: Gabor Kurcinak 548, Danijel Tomić 533, Hunor Radatovič 567, Marko Erdeljan 538 i Ivan Vojnović 521.

Kuglaška sezona završava se idućeg vikenda pojedinačnim prvenstvom Srbije, koje se održava u Kljajićevu. Iz ovog regiona učestvuju Bačkogradištanac Nikola Vukadinov, ali i Bečejac Čaba Zavarko i Goran Bugarski iz novobečejskog Jedinstva. Ukupno 32 takmičara će se naći na stazi kuglane u Kljajićevu, po 13 najuspešnijih sa prvenstva Srbije – grupa Centar i grupa Vojvodina i šest osvajača medalja sa lanjskog prvenstva u disciplini pojedinačno i kombinacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име