Hunor Radatovič treći u kombinaciji na kadetskom prvenstvu Srbije
Hunor Radatovič treći u kombinaciji na kadetskom prvenstvu Srbije

Potvrda da se u Kuglaškom klubu Vojvodina iz Bačkog Gradišta dobro radi nije samo plasman u Prvu ligu – grupa Vojvodina, već i dobri pojedinačni rezultati njihovih mladića na prvenstvu Srbije za mlade.

Kuglaški savez Srbije iskoristio je pauzu u prvenstvu da se, između ostalog, održi i prvenstvo države za mlade.  Minule nedelje je odigran drugi turnir u kuglani Banje Junaković.

Gabor Kurcinak treći na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Srbije
Gabor Kurcinak treći na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Srbije

-Imali smo trojicu takmičara i zadovoljni smo njihovim nastupima. Hunor Radatovič je osvojio treće mesto u kadetskoj konkurenciji u kombinaciji sa ukupno oborenih 1106 čunjeva. U Novom Sadu na prvom turniru tabeležio je rezultat 595, a u Banji Junaković 511, što mu je donelo peto mesto u pojedinačnoj konkurenciji. Na pojedinačnom prvenstvu za juniore imali smo dvojicu predstavnika. Gabor Kurcinak je osvojio treće mesto sa 557 oborenih čunjeva, a Marko Erdeljan je bio peti s rezultatom 519. U disciplini kombinacija, Gabor Kutcinak je bio četvrti s rezultatom 1126, a Marko Erdeljan peti sa 1078, rekao nam je trener bačkogradištanskih kuglaša Milan Kaćanski.

Prvenstvena trka prvoligaškog karava nastavlja se narednog vikebda. Vojvodina u šestom kolu dočekuje Hajduk iz Kule. Meč je zakazan za subotu, 21. novembra, od 16 sati u kuglani Doma kulture Novi Bečej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име