Marko Erdeljan siguran i u prvoligaškoj konkurenciji
Marko Erdeljan siguran i u prvoligaškoj konkurenciji

Prvoligaški kuglaški karavan startovao je, zbog aktuelne epodemiološke situacije, od trećeg kola, a prva dva će se odigrati u naknadnim terminima koje odredi Kuglaški savez Srbije.

Imajući to u vidu, prvi rival kuglaša Vojvodine iz Bačkog Gradišta na povratku, posle 12 godina, u prvoligašku konkurenciju bio je Jadran iz Golubinaca. Okršaj u kuglani Doma kulture u Novom Bečeju, gde su Bačkogradištanci domaćini, završen je pobedom Voše rezultatom 3.357:3.228 (5:3).

-Prezadovoljni smo pobedom na staru nove sezone, pogotovo što zbog povreda nismo mogli da nastupimo Gavra Ćosić i ja, rekao nam je trener – igrač bačkogradištanskih kuglaša Milan Kaćanski. U našem timu najbolji su bili Marko Erdeljan i Gabor Kutcinak sa po 582 oborena čunja, a samo jedno drvo manje sprušio je Nikola Vukadinov. U ekipi gostiju najbilji rezultat (565) zabeležio je iskusni internacionalac Žarko Dragić.

Evo sastava s kojim su Bačkogradištanci debitovali pri povratku u prvoligašku konkurenciju: Stefan Vojnović 532, Nikola Vukadinov, 581, Gabor Kurcinak 582, Hunor Radatovič 530, Ivan Vojnović 550 i Marko Erdeljan 582.

U narednom četvrtom kolu Prve lige Srbija – grupa Vojvodina Gradištanci gostuju u Kljajićevu i sastaju se s ekipom Vihor iz Sombora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име