U želji da osveži svoje redove, Udruženje fudbalskih sudija odlučilo je da organizuje kurs za fudbalske sudije početnike i na teritoriji Fudbalskog saveza opština Bečej i Srbobran.

Obuka se sastoji u teoretskoj nastavi od 30 časova u prostorijama Fudbalskog kluba Srbobran na stadionu u istoimenoj varoši, posle čega sledi praktični deo na terenu. Instruktor će biti istaknuti stručnjak Sead Čočić iz Novog Sada.

Obećali smo prilikom lanjskog formiranja Fudbalskog saveza opština Bečej i Srbobran da ćemo dužnu pažnju posvetiti stvaranju nove stručne infrastrukture. Proletos smo imali edukativno predavanje za fudbalske trenere, a sada u saradnji s Udruženjem fudbalskih sudija organizujemo kurs za delioce pravde na terenima. Očekujemo da se zainteresuju mladi, čime bismo ojačali matičnu strukovnu organizaciju, a i osvežili redove sudijske organizacije, saznali smo od predsednika FS opština Bečej i Srbobran Dejana Stanojeva.

Kurs počinje s radom 5. jula od 18 sati i traje 15 dana. Po položenom kursu, polaznici dobijaju diplomu privremenog fudbalskog sudije. Zainteresovani kandidati prijavljivanje treba da obave do početka kursa koordinatoru Slaviši Tešanoviću iz Srbobrana na telefon broj 065/807-91-69 ili sekretaru Saveza Slaviši Dabižljeviću na telefon 065/853-56-45. Kotizacija kursa iznosi 4.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име