Gale7 kamp jeste fudbalski i futsal kamp za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 15 godina, koji se ove godine održava po četvrti put, a ovaj put – u Bečeju.

Kako navode organizatori, kamp je prilagođen deci koja se bave fudbalom i koja žive svoje snove da postanu poznati i uspešni fudbaleri. 

Osnivač kampa jeste Dragan Gale Tomić, član futsal reprezentacije Srbije koji je odigrao preko 100 utakmica u dresu Srbije, a uz to ga prati i inostrana karijera već šest godina. Trenutno, Gale je član futsal kluba Anderleht iz Belgije, sa kojim se plasirao u polufinale futsal Lige Šampiona.

Uspešan sportista je svoju futsal karijeru započeo baš u Bečeju kada je i sa klubom malog fudbala Bečej osvojio kup Srbije, a sada se vraća u Bečej kako bi svoja znanja preneo talentovanoj deci iz naše opštine, ali i šire.

Kamp će se održati od 26. do 28. juna, tokom kog perioda će učesnici kampa biti smešteni u hotelu Zlatna Obala uz pun pansion, treninge i edukacije, kao i obezbeđena tri kompleta opreme.

Treninzi će biti održani na fudbalskom terenu sa veštačkom travom, kao i u sportskoj hali, a pored treninga, deo kampa jeste i edukacija koju će održati Andrija Gerić, proslavljeni odbojkaš, a na temu “Psihologija u sportu”.

Pored ove teme, učesnike i učesnice takođe čekaju i edukacije na temu ishrane u sportu, kao i kvizovi i druženja.

Glavna nagrada na kampu jeste putovanje za jednog od učesnika i njegove roditelje u Belgiju, gde će ih ugostiti Galetov futsal klub, a tom prilikom su obezbeđene i avionske karte, smeštaj i obroci.

Sve dodatne informacije o kampu, te prijavama, mogu se dobiti pozivom na broj telefona 064/9447085, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име