Pobednik turnira „Loptom do koraka“, održan prošle nedlje, je ekipa „Policija Bečej“. Drugo mesto zauzela je ekipa „Socijalistička omladina Temerin“, a treći su „Bečejci za Bečejca“, pobedivši ekipu „Mladi socijalisti Bečej“. Tokom ovog sportskog susreta, u organizaciji Udruženja građana „Maslačak“ iz Bečeja, prikupljeno je 30.000 dinara. Novac je namenjen lečenju sugrađanina Petra Novkovića, koji boluje od atrofije mišića.

Rezultati turnira su stavljeni u poslednji plan, najbitnije je da se pokazala ljudska humanost, kao i to da je pobedio sport, kažu inicijatori ove akcije.

– U ime organizatora, želeo bih da se zahvalim svim učesnicima koji su svojim prijavljivanjem na turnir doprineli da turnir bude što uspešniji. Uz navedene ekipe učestvovali su još Klub američkog fudbala „Vidre“, Omladina SNS Bečej, Omladina Pokret socijalista Bečej, „Sojaprotein“, „Kirbela i drugovi“, „Socijalistička omladina Bečej 2“ „Pokrajinski odbor SPS Novi Sad“ i „Socijalistička omladina Srbobran“. Uz njih zahvalnost upućujemo i pekari „Aleksandra“, lancu prodavnica „Tisakop“, Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost i Kancelariji za mlade Bečej. Osim ove u planu su još neke akcije, o kojima ćemo kada za to dođe vreme, rekao je Gordan Ličanin.

Bečejac Petar Novković u februaru ima zakazan tretman zamene matičnih ćelija, nakon kog bi trebalo da posle 12 godina ponovo prohoda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име