Turistička organizacija opštine Novi Bečej predstavila je protekle nedelje svoju ponudu na Sajmu turizma u Novom Sadu, koji se održava u sklopu Međunarodnih sajmova „Lorist“.

Sajam turizma okupio je ove godine i izlagače iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i Grčke, a svoje ponude predstavile su sve relevantne turističke agencije, banje, turistički centri i turističke organizacije iz regiona.

Turistička organizacija opštine Novi Bečej, prema rečima v.d. direktora Saše Dujina, predstavila je, pre svega, svoju objedinjenu turističku ponudu ostatka ovogodišnje sezone: „U pitanju su Vikend tiskih kapetana, Festival ždralova na Slanom Kopovu, kao i takmičenje u pecanju manića, Manić – Tisa 63. Pripremili smo promotivni materijal kojim smo predstavili i one druge oblasti naše turističke ponude koji nemaju veze sa manifestacijama. Akcenat je bio i na razmeni iskustava sa ostalim ponuđačima turističkih usluga. Cilj nam je bio da vidimo gde se nalazimo u odnosu na konkurenciju. Predstavili smo, takođe, i našu novu turističku mapu, kao i nove suvenire.“

U periodu nakon ovogodišnje Gospojine, pristupilo se prikupljanju podataka o kapacitetima Turističke organizacije opštine Novi Bečej, kako onih koji se tiču smeštaja, tako i onih za pružanje ostalih usluga, kaže Dujin: „Formirali smo nekoliko ponuda koje se tiču vikend turizma, ali koje nemaju veze sa manifestacijama koje se tradicionalno održavaju tokom vikenda. Dakle, to je program i za starije, ali i za one mlađe, ispunjen raznim sadržajima.“

Pored Sajma turizma, Međunarodni sajmovi „Lorist“ obuhvataju i Sajam konjarstva i sersana, Sajam lova i ribolova, kao i Sajam sporta.

Danilo Gurjanov

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име