Klub malog fudbala BEČEJ predstavio je ekipu za predstojeću sezonu, koju započinje kao domaćin utakmicom protiv KMF Vranje iz istoimenog grada sa juga Srbije, a koja će se odigrati ove subote (20. septembar) u standardnom terminu od 19. 30 u dvorani USKAO „Đorđe Predin – Badža“. Promena je bilo nekoliko – u igračkom kadru, ali i na poziciji trenera ekipe.

 

Iz kluba su otišli Marko Novaković, koji sada nastupa za makedonski KMF Želežarec, zatim Dražen Arvaji koji brani boje KMF „Leteći Holanđanin“ iz Vrbasa, dok je Zoran Ćurčić, golman, prešao u KMF Srbobran, koji se takmiči u Drugoj futsal ligi Srbije. Umesto Dejana Stanojeva, novi šef stručnog štaba (istovremeno i igrač) je Goran Božičić. Stanojev nije u potpunosti napustio klub, budući da će svojim iskustvom našem klubu asistirati kao jedan od igrača na terenu.

Konačni sastav tima koji će trener-igrač Božičić imati na raspolaganju je: Sava Vadaski, Slobodan Tomić, Srđan Jovanović, Zoran Gospođinački, Aleksandar Ikić, Miodrag Vučković, Deno Husanović, Ratko Milovac, Dragan Tomić, Mita Kobiljski, Lazar Letić, Milan Živić, Igor Šošo, Igor Jančevski, Nenad Roknić, Čedomir Grbić, Dejan Stanojev. KMF Bečej startuje sa minusom od tri boda zbog nepojavljivanja na utakmici u Kragujevcu protiv Ekonomca u završnici prošlogodišnjeg prvenstva. I pored toga, u novoj sezoni „plave“ očekuju veliki izazovi, kako na domaćim, tako i gostujućim utakmicama.

Prema rečima Aleksandra Jovanovića, predsednika KMF Bečej, i ove godine ciljevi kluba vezuju se za plasman u plej of, prekid dugogodišnje dominacije Ekonomca i borbu za trofej.

 

Preuzeto sa Fejsbuk stranice kluba

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име