Slavoljub Dabižljević iz ekipe Čajkini asovi
Slavoljub Dabižljević iz ekipe Čajkini asovi

Tradicionalni novobečejski Novogodišnji turnir u malom fudbalu danas dobija pobednika. U samoj završnici od 17 sati za treće mesto igraju Fortuna (Bečej) i Veterani (Novi Bečej), a od 18 sati je veliko finale u kom se sastaju bečejska ekipa Čajkini asovi i novosadski sastav Sport RTV Vojvodina.

Čajkini asovi su ekipa sastavljena od fudbalera iz Bečeja, koja je do finala stigla pobedom od 3:1 nad Fortunom posle boljeg izvođenja penala, jer je u regularnom toku bilo 0:0. Drugi finalista Sport RTV Vojvodina, sastavljena od igrača iz Vrbasa i Novog Sada, savladao je u polufinalu Novobečejce sa 4:1.

-Imali smo izuzetno težak posao u polufinalu, ali i sreće prilikom izvođenja penala. Nadam se da se nismo previše istrošili i da ćemo smoći snage da trijumfujemo protiv kvalitetnog rivala koji je imao daleko lakši posao u polufinalu. Dodao bih da nas već sutra (subota) čeka polufinale na turniru u Adi, gde će nam rival biti ekipa iz Kikinde, rekao nam je u ime Čajkinih asova Slavoljub Dabižljević.

Podsetimo se da je turnir u Novom Bečeju startovao 13. decembra i da je okupio ukupno 19 ekipa. Organizatori SRC „Jedinstvo“ i KMF „Tisa“ obezbedili su, zahvaljujući sponzorskom pulu, nagradni fond u iznosu od 320.000 dinara. Pobedniku će pripasti 200.000, poraženom u finalu 80.000, a trećeplasirani će inkasirati 40.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име