Max challenge je program koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost, a razlog za to su sjajni rezultati koje postižu učesnici! Za 3 godine kroz program je prošlo više od 1.200 ljudi oba pola iz više od 20 gradova iz Srbije i iz 10 drugih država. Program je namenjen svima koji žele da promene svoje životne navike kao što su: konzumacija slatkiša i slaniša, kasni obilni obroci, grickanje tokom celog dana, sedentarni način života, fizička neaktivnost.

Umesto toga usvajaju se nove životne navike kao što su: zdravi i hranljivi obroci, svakodnevna šetnja, redovna fizička aktivnost, fokus na pozitivne aspekte života, a koje kao rezultat imaju: smanjenje telesne težine, promenu strukture tela, povećanu kondiciju, snagu i izdržljivost tela, regulaciju hormonskog i metaboličkog statusa, snižavanje holesterola, krvnog pritiska, veći nivo energije i životne radosti tokom dana, bolji fokus u svemu što čovek radi.

Jedinstvenost ovog programa se ogleda u tome što učesnici imaju svakodnevnu celodnevnu, „live“ podršku tokom svih mesec dana koliko traje Max challenge. Sva komunikacija se obavlja online, tako da stalno stiže nova doza inspiracije, motivacije, podrške od cele grupe. Takođe, mnogi učesnici su primetili da im baš podrška grupe znači i kada znaju da „nisu sami“ u problemu koji imaju.

Na pitanje da li ste se pokajali što ste učestvovali u Max challenge-u, svi dosadašnji učesnici su odgovorili sa NE, a mnogi su učestvovali i nekoliko puta! Prosečni gubitak telesne težine grupe od 4,5kg, individulani rezultati od -20/-30kg, totalne transformacije osoba, započinjanje novog posla, veća posvećenost sebi, veće samopouzdanje i vera u sebe učesnika nakon završetka Max challenge-a, dokazi su koliko ovaj program vredi koji se radi sa puno pažnje, ljubavi i energije!

Program je dobio i veliku podršku sjajnih, uspešnih preduzeća koji nagrađuju najbolje učesnike: Profex Akademija Zdravog Života doo Beograd, Salaš Đorđević Palić, Coldpressok doo Beograd, Just Superior Beograd, Sweet and fit Bečej, Suncokret doo Hajdukovo, Barvallo Novi Sad, Phoenix Pharma Šimanovci, Franck Hrvatska, Precission Čačak, Laylastudio Bečej, Polo-med ambulanta Bečej, Italico doo Bečej, Foto studio King Bečej, Cottage Spa Ada.

 Sve što hoćemo, to i možemo!

Nova grupa počinje 8. februara 2022. Prijavi se i ti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име