Škola programiranja „Logiscool“ u Bečeju organizovaće i ovog leta svoje međunarodno priznate kampove „Minecraft City Of Heroes“, „Roblox Game Design”, Adventure Game Creator” i „Creative Mobile Photo and Video Camp”.

Kampovi su namenjeni za decu uzrasta od 7 do 14 godina, a prijave su otvorene do 27. juna.

Obrazovni program „Logiscoola“ je međunarodno priznat i uspešno se sprovodi u gotovo 29 zemalja poslednjih nekoliko godina. U zavisnosti od teme, glavna aktivnost kampa je kreativno stvaranje, tokom kojeg deca razvijaju intelektualne veštine, stiču nova znanja ili sprovode u praksi leksička znanja koja su stekla u školi.

KAMPOVI IZ PONUDE:

Kamp „Minecraft City of Heroes“ je namenjen deci uzrasta od 7 do 14 godina. Deca mogu da urone dubinu igre: mogu da saznaju o beskrajnim mogućnostima koje nudi crveni kamen i izgrade mehaničke strukture koje se mogu kontrolisati korišćenjem složenih virtuelnih sklopova. Sva ta saznanja mogu zatim da iskoriste za izgradnju futurističkog grada za svoje omiljene superheroje.

„Roblox Game Design” kamp omogućava deci da kreiraju bilo koju vrstu igre koju mogu da zamisle – od uzbudljivih karting trka i rizičnih staza sa preprekama, do lukavih zagonetki. I još mnogo toga. Naši kamperi će naučiti kako da koriste mnoge alate Roblox Studija i spoznaće osnovne koncepte igre i dizajna u poznatom okruženju. Do kraja kampa, vaše dete će imati kolekciju igara koje će moći nadograđivati i deliti ih sa svojim prijateljima.

Tokom „Advanture Game Creator” kampa deca mogu da kreiraju sopstvenu digitalnu avanturističku igru sa pravim japanskim anime karakterima. Nije potrebno znanje o kodiranju! Sve što će deci trebati je njihova ljubav prema gejmingu, japanskoj popkulturi i njihova bezgranična kreativnost. Moraće da smisle priču, stvore fantastičan svet oko nje, i da je popune svojim najhrabrijim japanskim herojima spremnim da krenu na uzbudljive misije i tajne pohode. A kada se sve napravljeno? Onda je vreme da počne igranje. Do kraja kampa, deca će imati svoju, samostalno napravljenu igru!

Tokom „Creative Mobile Photo and Video” kampa, deca će naučiti da iskoriste snagu svoje mobilne kamere i sopstvene ideje za kreiranje jedinstvenog sadržaja. Da bi to uradili, naučiće osnove fotografije, sa fokusom na pokretne slike i mobilni video. U međuvremenu, učiće o jednostavnim, besplatnim alatima koji se mogu koristiti bezbedno za uređivanje sadržaja i stvaranje mnoštva uzbudljivih efekata.

Rana registracija je do 22.06. sa popustom od 10% i dodatno još u periodu od 22.04-24.06. za prvih 10 prijavljenih važi rana registracija tj 10% popusta.

Zainteresovani se mogu registrovati sve do 27. juna na ovom linku, a za dodatne informacije o kampovima možete se interesovati na telefonski broj 062 876 9025.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име