Közvilágítással, utakkal, útjelző táblákkal, jelzőlámpákkal kapcsolatos meghibásodások kezelése – többek közözz ezek a területek kerültek át az óbecsei Komunalac Közvállalathoz az Építésügyi Igazgatóság felszámolásával.

Miután december elsejével megszűnt Óbecsén az Építésügyi Igazgatóság, a Komunalac a fentiek mellett az útpadkák, járdák, sárrázók, játszóterek és sportpályák karbantartásáért, valamint a hóeltakarításért is felel.

A községi költségvetésben egyébként egymillió dinár szerepel a – leggyakrabban hétvégénként – megrongált közlekedési táblák helyreállítására, míg a rendszeres karbantartásuk éves szinten 2,7 millió dinárba kerül.

Gyakran lopnak lefolyórácsokat és csatornafedeleket is a községben. Ha a polgárok a fentiekkel kapcsolatosan észlelnek gondot, azt ezentúl a Komunalac munkatársainak kell jelenteniük munkanapokon 8 és 14 óra között a 021/6911-760-as vagy a 064/ 893-1704-es telefonszámokon, illetve a közvállalat honlapján (www.komunalacbecej.rs) a Meghibásodás bejelentés kérdőív elküldésével.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име