Bečejska ekipa Fortuna Sukur Metal jedina nije doživela poraz

Utakmicama u petak uveče, što je bio 11. dan Memorijala „Zoltan Nađ Čampika“, završena je grupna faza petrovoselskog turnira u malom fudbalu.

Četiri prvoplasirane ekipe izvadile su vize za četvrtfinale, koje će se igrati u ponedeljak i utorak, što znači da se ovog vikenda neće igrati utakmice.

Evo odmah i parova četvrtfinala. Fortuna Sukur Metal (Bečej) – Maćika Križak Novoselci (Bečej), Kafe bar Nađa (Kumane) – Eurosvit NK automobili (Bačko Petrovo Selo), Vukša Šped (Novi Beograd) – Dragon bal Junajted (Turija) i Super klopa (Bečej) –Agromaus (Nadalj). Uparivanje je izvršeno po Bergerovom sistemu, ali su plasmani u grupama dobiveni, u grupi gde su tri ekipe imale isti broj bodova (15) na osnovi gol razlike u međusobnim susretima.

Poslednjeg dana strelci nisu bili posebno raspoloženi. Postigli su samo 14 golova, manje (12) je bilo samo prvog dana, ali u tri utakmice. Međutim, organizator se ne može požaliti na efikasnost, jer su se mreže na 42 viđena susreta 209 puta zatresle, što je u proseku pet golova po utakmici. Poslednjeg dana turnira 200. gol na turniru postigao je Sima Simonović iz ekipe Kafe bar Nađa iz Kumana.

Ekipa Eurosvit NK automobili je najuspešniji predstavnik iz Bačkog Petrovog Sela

Evo rezultata poslednjeg kola grupne faze turnira: Severtrans (Senta) – Bečejprevoz (Bečej) 0:1, Dragon bal Junajted (Turija) – Agromaus (Nadalj) 1:2, Kafe bar Nađa (Kumane) – Agromaus 1:4 i Kafe bar Nađa – Mi nismo anđeli (Bačko Petrovo Selo) 3:2.

Dodajmo da će se četvrtfinale igrati po dve utakmice tokom večeri, znači u ponedeljak i utorak. Polufinale je po programu u sredu, a u četvrtak će se igrati utakmice za konačan plasman.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Opštine Bečej, nagradni fond ovogodišnjeg „prvenca“ Memorijal „Zoltan Nađ Čampika“ je 300.000 dinara. Pobedniku će pripasti 200.000, drugoplasiranoj ekipi 70.000 i pobedniku u „malom finalu“ za treće mesto 30.000 dinara. Prigodne nagrade pripašće i najboljim pojedincima: igraču, strelcu i golmanu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име