Ilustracija
Ilustracija

Mesna zajednica u Bačkom Petrovom Selu za predstojeću subotu 16. maja zakazala je dobrovoljnu akciju čišćenja dela obale Tise. 

– Planiramo da organizujemo radnu akciju čišćenja kišmolske plaže, naravno, ukoliko to vremenske prilike dozvole. Plan je da skupimo smeća, među kojem ima plastičnih flaša, limenki, granja, a tu je i farbanje, kao i drugi poslovi, u zavisnosti od toga koliko će nas biti, kažu iz mesne zajednice.

Zainteresovani meštani sa sobom treba da ponesu alat i to: grabulje, ašov, lopatu, metlu za lišće, odnosno šta ko ima na raspolaganju. Poželjno je da ponesu i rukavice, mada će, kako kažu organizatori i oni spremiti jednokratne rukavice, kojih, ističu, nikad dosta.

-Oni koji su učestvovali ranijih godina u sličnim akcijama, znaju da je to jedno veoma lepo druženje, uz rad. Akcija čišćenja počinje od 8 sati, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 064/895-92-01.

U Mileševu je planirano da se u subotu 23. maja uredi pravoslavno groblje.

Kako je to navedeno u obaveštenju, planirano je krečenje kapele i uređenje groblja. Skup je u 9 sati ispred groblja. Potrebno je sa sobom poneti alat, najpre grablje i metle. U slučaju lošeg vremena akcija se odlaže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име