mislinavreme

Bečejsko udruženje mladih (BUM) u petak 13. marta organizuje tribinu o studiranju „Misli na vreme, pametno biraj”. U velikoj sali opštine Bečej 15 studenata predstaviće fakultete na kojima se obrazuju, a, s obzirom na to da je skup interaktivni, prisutni će moći da postavljaju pitanja, kako u oficijalnom, tako i u neformalnom delu.

  mislinavreme

 Zorana Dajević, učenica Gimnazije Bečej i članica BUM-a, učestvuje ove godine u pripremanju tribine.

– S obzirom na to da odabir fakulteta utiče na našu budućnost, važno je biti upućen o fakultetu koji bismo želeli da upišemo, da čujemo iskustva bivših i sadašnjih studenata isto kao i njihova mišljenja i savete. Tribina je mnogo dobra i za sve buduće studente koji još ne znaju šta će da upišu ili znaju, ali žele da čuju nešto više o određenom fakultetu, kaže Dajević.

Njoj u organizaciji tribine pomaže i Daniela Tepša, takođe iz Gimnazije. Kako objašnjava, naročito učenici gimnazije, do poslednjeg momenta ne znaju šta žele da rade u budućnosti i šta je to što ih zapravo zanima, pa tribine i priče sa iskusnijim i starijim stidentima mogu mnogo da pomognu. Daniela Tepša dodaje da skup kakav BUM organizuje može da da dobru količinu informacija, a uvek ima mesta i za dodatna pitanja maturanata.

Tribina „Misli na vreme, pametno biraj” namenjema budućim studentima počinje u 18 sati.

BUM je i ove godine, kao sastavni deo ove tradicionalne aktivnosti, anketirao maturantne bečejskih srednjih škola, a u skladu sa njihovim odgovorima pozvao učesnike tribine.

Rezultate za Gimnaziju možete pogledati na grafikonu ispod. (kliknite na sliku da uvećate)

misli-na-vreme-pametno-biraj-2015-rezultati-gimnazija

Rezultate za Ekonomsko trgovinsku školu možete pogledati na grafikonu ispod. (kliknite na sliku da uvećate)

misli-na-vreme-pametno-biraj-2015-rezultati-ekonomska

Rezultate za Tehničku školu možete pogledati na grafikonu ispod. (kliknite na sliku da uvećate)

misli-na-vreme-pametno-biraj-2015-rezultati-tehnicka

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име