Žene iz najmanjeg sela opštine Bečej – Poljanice ugostile su prošle nedelje članove i članice Bečejskog udruženja mladih i Humanitarnog udruženja „Đina“ iz Bačkog Gradišta.

Sala doma kulture u tom selu i više je nego odgovarajući prostor za razne kreativne aktivnosti i druženja koja, nažalost, u malim mestima, poput ovog, nedostaju.

Zadatak kreativnog skupa bio je da se oslikaju i ukrase platneni cigeri koji će u nedelju 26. novembra biti izloženi na aukciji.

Humanitarnu prodaju i svojevrsno donatorsko veče, na koje su dobrodošli predstavnici privrednog sektora, ali i svi drugi zainteresovani, organizuje Bečejsko udruženje mladih sa ciljem da se upravo na Međunarodni dan borbe protiv nasilja prema ženama govori o ovom problemu i skrene pažnja na odgovornost svih članova društva da se ono smanji.

Nesvakidašnji događaj „Ceger koji ti nedostaje ima” predviđen je u restoranu Baron koncept u centru Bečeja od 18 sati. Njemu će prisustvovati i kreativci i kreativke koji su pripremili unikatne cegere.

Novac prikupljen od prodaje biće usmeren za dalje aktivnosti seoskih žena.

Пројекат „Јавни интерес у фокусу грађана општине Бечеј“ суфинансиран је из буџета општине Бечеј. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име