U teškoj sabraćajnoj nesreći u Bečeju jedno lice je izgubilo život kada je vozilo bečejskih registarskih oznaka sletelo s kolovoza nedaleko od centra varoši.

 

Prema rečima očevidaca dvadesetrogodišnji I. M. iz Radičevića kretao se velikom brzinom Glavnom ulicom iz pravca centra. Ispred raskrsnice sa ulicom Ferenca Pecea obišao je automobil i kada je hteo da se vrati u svoju kolovoznu traku točkovi njegovog audia A3 zakačili su bankinu zbog čega je izgubio kontrolu nad svojim autom .

– Mimoišao sam se na trotoaru sa jednim momkom nedaleko od lica mesta kada sam čuo škripu automobilskih guma. U trenu se auto stvorio ispred mene i zakucao se u drvo na metar od mene. Potrčao sam uplašen da će možda nastaviti da se kreće. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, rekao je devetnaestogodišnji očevidac nesreće Miša Kovačev.

Telo nastradalog iz slupanog vozila izvukli su vatrogasci nakon čega su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Prema rečima direktora Doma zdravlja dr Siniše Šijačića nakon uviđaja istražnih organa telo poginulog mladića biće prebačeno u Novi Sad na obdukciju.

Izvor: RTV

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име