Više od 20 učesnika prikazalo je na prvoj Izložbi venčanja u Bečeju sve ono neophodno za veliki dan u životu svakog pojedinca, venčanje. Poslastičari, kulinari, snimatelji i fotografi, šminkeri i frizeri, zlatari, te saloni venčanica, prezentovali su najbolje što imaju u nedelju 13. aprila u restoranu „Panorama“.

Vrhunac celodnevne manifestacije bila je revija venčanica i svečanih haljina. Posetioci su mogli da pogledaju interesantne kreacije, ali i trud šminkerskog tima Emeše Bačkai i bečejskog Nefertiti salona, te frizure salona „S“.

Saloni Just married, Carolin i Moda plus prikazali su na reviji ono najlepše iz svojih kolekcija.

– Zadovoljne smo. Izlagači su se maksimalno trudili, bilo je lepo posećeno. Bjuti tim i frizer su bili maksimalno profesionalni, a naši modeli su dodali još lepote raskošnim venčanicama, navodi organizatorka Fabiola Erdeg iz „Panorame“.

Glavna nagrada agencije Delta travel na raznovrsnoj tomboli ostala je u Bečeju, a letovanje u Grčkoj za dve osobe osvojila je Marina Radić. Naredna izložba posvećena venčanju planira se za jesen, a organizatori veruju da će taj termin postati i tradicionalan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име