Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da je jučerašnji dan bio najgori u Vojvodini od početka epidemije, kad je reč o broju novozaraženih i umrlih od kovida-19. Više informacije o ovome pročitajte OVDE.

Grupa nevladinih organizacija iz svih krajeva Srbije, njih 88, uputila je „Batutu“ zahtev za informacijom o broju preminulih osoba, a među podnosiocima zahteva je i Bečejsko udruženje mladih (BUM). Detaljnije o zahtevu OVDE.

U okviru turneje Slobodne zone od 13. do 16. jula u bašti Pozorišnog kluba, svake večeri će se prikazivati po jedan film od 20.30 sati. Ulaz na projekcije je besplatan. Detaljnije o filmovima saznajte OVDE.

Zahvaljujući donacijama građana za potrebe prihvatilišta za napuštene životinje prikupljeno je oko 20.000 dinara. Akciju je organizovalo Bečejsko udruženje mladih sa ciljem da poboljša uslove u bečejskom azilu. Od novca će se kupiti materijal za izgradnju boksa u azilu, a pored toga, uz pomoć Bečejaca, mladi su sakupili jedan džak peškira i ćebadi, kao i kesu igračaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име