U Domu zdravlja Bečej je od 2. juna, zaključno sa današnjim danom, urađeno 256 seroloških testova, od čega je 16 pozitivnih, navodi se u odgovoru na zahtev za pristup informacijama od javnog značaja koji je portal MojBečej.rs uputio Domu zdravlja Bečej.

Od početka ovog novog talasa epidemije, navodi se iz Doma zdravlja, u izolaciju je stavljena 41 osoba, plus njihovi bliski kontakti.

Dom zdravlja Bečej će od danas, na zahtev komandanta Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Bečej Dragana Tošića, na dnevnom nivou informisati krizni štab o broju testiranih i suspektnih lica na korona virus.

Prema objašnjenju Dragana Tošića informacije tog tipa su potrebne zbog eventualnih mera prevencije od širenja virusa koje bi opština Bečej, u skladu sa situacijom, dodatno donosila. Više o temi saznajte OVDE.

Osamnaest pripadnika romske nacionalne zajednice okončalo je ove godine ciklus Druga šansa – funkcionalno obrazovanje odraslih. Dobrila Đin iz Kancelarije za romska pitanja opštine Bečej kažu da je činjenica da je sve više zainteresovanih za okončanje osnovnog obrazovanja rezultat rada opštine, obrazovnih ustanova i centra za socijalni rad.

Rekonstrukcija ulice Zoltana Čuke, u delu od Glavne do Čilaga počeće u četvrtak 16. jula, od kada će deo ulice biti zatvoren za saobraćaj. Do tada će se sprovoditi pripremne radnje, uključujući i saobraćajnu signalizaciju. Predmet rekonstrukcije su: saobraćajnica, trotoari, kolski prilazi, parking mesta, vodovodna i vrelovodna (toplovodna) mreža u ulici, kao i semafor i saobraćajna signalizacija. Rok za izvođenje radova je 60 dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име