Za 48 sati šest pozitivnih osoba na kovid 19, a još tri osobe su u hospitalizovane, saopštio je Štab za vanredne situacije opštine Bečej. Više o temi OVDE.

Kako bi medicinskim radnicima u hitnoj pomoći i kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej pokazali da cene njihovu posvećenost u pružanju pomoći sugrađanima, organizatori Gastro festivala uz podršku privrednika u narednim danima im obezbeđuju po dva kuvana obroka, na dnevnom nivou. Više o akciji i o tome kako se sugrađani mogu priključiti, saznajte na linku.

Seča drvoreda na putu Bečej – Srbobran kod sela Radičević, koja je započeta krajem prošle nedelje, danas je nastavljena, a radove izvodi Javno preduzeće „Putevi Srbije”. Prilog pogledajte na našem portalu, na linku.

Sutra će, zbog radova na mreži, od 8.30 do 13.30 sati bez struje biti zgrada Prekršajnog suda i stambena zgrada u Danila Kiša 6.

Za sutra, utorak 28. jul, ukoliko to meteorološki uslovi dozvoli, planirana je akcija suzbijanja adultnih formi komaraca. Pčelari bi trebalo da zaštite pčele.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име