U poslednja 24 časa, u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je serološkim (brzim) testom 12 lica, od kojih je 3 lica pozitivno na kovid – 19. Ukupan broj pozitivnih na korona virus, testiranih u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej na brzom testu, od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je 69. U poslednja 24 časa nijedno lice nije upućeno na hospitalizaciju, a što se tiče rezultata PCR testova, od Instituta za javno zdravlje Vojvodine u poslednja 24 časa, pristiglo je 19 rezultatata od kojih je 17 negativno na korona virus.

U naseljenom mestu Mileševo u opštini Bečej završena je realizacija projekta izgradnje pomoćnog objekta postrojenja za dezinfekciju pijaće vode na lokaciji vodozahvata Mileševo, čija ukupna vrednost iznosi oko 10,5 miliona dinara. Ovim projektom, kako navode iz opštine Bečej, obezbeđen je potreban kvalitet u skladu sa zahtevima Pravilnika o higijenskoj ispravnosti pijaće vode, u smislu mikrobiološke ispravnosti. Opširnije o temi OVDE.

Deo ulice Miloša Crnjanskog između Čilaga i Gerberovih sinoć je ponovo bio u mraku, budući da javna rasveta u tom delu ulice nije radila. Kako naš portal nezvanično saznaje, JP „Komunalac“ Bečej, u čijoj je nadležnosti obezbeđenje javnog osvetljenja, čeka da izvođač radova potpiše novi ugovor o održavanju, kako bi se kvar otklonio.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име