U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je 27 osoba, dok je njih šestoro pozitivno na kovid 19, saopštio je Štab za vanredne situacije opštine Bečej.

Ukupan broj registrovanih na serološkom testu sada je 75, a novih pacijenata na bolničkom lečenju zbog kovida nema od poslednjeg izveštaja, navodi se u saopštenju. Detaljnije OVDE.

Deca od četvrte godine starosti i roditelja treba da nose maske prilikom posete dečjem dispanzeru, koja prethodno treba da bude najavljena. Da bi devojčicama i dečacima maske bile zanimljivije, sa ciljem da se privole da ih koriste, jer se inače preporučuju u zatvorenom prostoru gde boravi više ljudi, krojači u Bečeju imaju pune ruke posla, i to od početka epidemije.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u Novom Sadu,  tokom predstojećeg vikenda neće biti moguće testiranje putnika u Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Detaljnije OVDE.

Dani vikenda, sudeći prema meteorološkoj prognozi, trebalo bi da budu prijatniji jer temperatura vazduha neće biti iznad 28 stepeni Celzijusa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име