Foto | Ilustracija
Foto | Ilustracija

Iz Auto moto saveza Srbije obaveštavaju da je na snazi zabrana kretanja za teretna vozila na području Vojvodine. Saobraćajnice su prohodne, ali se preporučuje da se na put ne ide bez preke potrebe.

 Foto: Industrijska zona u Bečeju, oko 17 sati danas

Foto: Srbobranski put – industrijska zona u Bečeju, danas oko 17 časova.

Prema informacijama kojima raspolažemo autobus „Severtransa“, koji je u 18 časova krenuo iz Novog Sada, putovao je čak četiri sata do Bačkog Gradišta. Preporučujemo da, bez preke potrebe, ne krećete na put, jer je u toku noći najavljena i ledena kiša. 

Zimske službe rade na uklanjaju smetova na putevima prema naseljenim mestima opštine Bečej, a situacija se iz sata u sat popravlja u odnosu na prepopodne i popodne, kada se saobraćaj znatno slabije odvijao. Što se situacije u pokrajini tiče, na delu auto-puta od Bačke Topole prema Feketiću, u smeru prema Novom Sadu, stoji duža kolona vozila jer se na 63. kilometru od granice prevrnulo teretno vozilo, rekla je večeras Tanjugu Aleksandra Ljubenković iz Operativnog centra Auto moto saveza Srbije. 

Sutra nastavna subota

Nastavnici i učenici kojima je mesto boravka van Bečeja nisu u obavezi sutra (1. februar) da dođu u škole, stav je Aktiva direktora škola u Bečeju. Školski čas trajaće pola sata, dok u Osnovnoj školi „Zdravko Gložanski” sutra ipak neće biti nastave.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име