Bečej foto | Ilustracija
Bečej foto | Ilustracija

Zaključno sa 12. martom na teritoriji AP Vojvodine registrovano je 10 slučajeva oboljenja COVID-2019 kod pacijenta na teritoriji više okruga, navodi se na sajtu Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Do sada je na teritoriji Vojvodine prijavljeno 52 slučaja sumnje na COVID-2019.

Na pitanje portala „MojBečej.rs“ koliko je registrovanih slučajeva na teritoriji Južnobačkog okruga i da li postoji potvđen slučaj oboljenja korona virusom na teritoriji opštine Bečej, odgovore iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine nismo dobili, već nam je poručeno da se obratimo Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo.

– Zbog velikog obima posla i zahteva medija za različitim odgovorima i informacijama, u Vladi Srbije svakodnevno se organizuje pres konferencija za novinare u 18 časova. Na konferenciji su prisutni predstavnici države, predstavnik iz Vojvodine, kao i predstavnici stručnih službi. Možete dobiti odgovore na sva pitanja koja Vas interesuju, odgovor je saradnice na poslovima za odnose sa javnošću i medijima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Biljane Gavrić na naša pitanja.

Inače, u Srbiji je do danas, 13. marta, do 8 časova registrovan ukupno 31 potvrđen slučaj COVID 19.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име