Zbog uspeha na školskim takmičarima u sportu danas je simbolično nagrađeno 39 učenika osnovnih škola u opštini Bečej.

Njih 40 je nagrađeno za zapažene rezultate na takmičenjima od istorije, srpskog jezika, mađarskog, besedništva, engleskog jezika, matematike, fizike i drugih predmeta, na takmičenjima na nekoliko nivoa, što po kalendaru ministarstva, što u organizaciji

Uroš Koruga je među svojim vršnjacima, sudeći prema ostvarenim rezultatima na takmičenjima i zalaganju najbolji među najboljima u Osnovnoj školi „Zdravko Gložanski“.

Đak generacije u OŠ je „Sever Đurkić“ Una Ivanišević, u OŠ „Šamu Mihalj“ u Bečeju Viktorija Hajdu, Kinga Taloš u „Petefi Šandor“, Vivijen Hanak u OŠ „Svetozar Marković“ u Bačkom Gradištu, Sabrina Suđi Natalija Halapi u ŠOSO „Bratstvo“ i Fiona Lovaš u Muzičkoj školi „Petar Konjović“.

Na svečanosti u velikoj sali opštine Bečej najuspešnijima do 8. razreda poklone je uručila članica Opštinskog veća zadužena za obrazovanje Dalila Dujaković koja je posebno istakla da su rezultati značajni i zbog toga što su postignuti u izazovnim vremenima usled korona virusa.

Učenik osmog razreda u OŠ „Sever Đurkić“ Strahinja Tanasijin osvojio je drugo mesto na okružnom takmičenju iz istorije, pa je zato očekivan njegov izbor da školovanje nastavi u bečejskoj gimnaziji na društvenom smeru.

Nešto ranije je opština Bečej laptopovima nagradila đake generacija srednjih škola.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име