Nova školska godina, osim novih obaveze za đake, predstavlja i novčani izdatak za roditelje. Nabavka školskog pribora obično počinje već polovinom leta, a roditelji pokušavaju da usklade mogućnosti sa potrebama svoje dece.

Najviše novca treba izdvojiti za đake prvih razreda, kažu u jednoj od bečejskih knjižara.

Osim adekvatne školske torbe, koja bi trebalo da bude što prijatnija za nošenje, jer deca od prvog do četvrtoga razreda osnovne škole nose udžbenike i ostali pribor težine između pet i deset kilograma, đaci imaju potrebu i za opremljenim futrolama.

Akcijske cene su još uvek aktuelne, a odnos cene i kvaliteta je prihvatljiv i za kupce u Bečeju.

Više u TV prilogu

4 KOMENTARA

  1. Ako već radite prilog o cenama školskog materijala za prvake, osnovni red je da obiđete SVE KNJIŽARE u gradu a ne da forsirate jednu osobu, odnosno knjižaru. Neka roditelji odluče sami gde će kupovati opremu za prvake. Ovo je još jedan primer partijskog izveštavanja. SRAMOTA!

    • Dokaži suprotno, gospođo Neno, da nisi to što jesi, složila bi se sa mojim komentarom, a što se ljubomore tiče ne sekiraj se previše…škodi lepoti.

      • Ma ko tebe za sta pita, koga interesuje tvoje misljenje 🙂 A pravili su reportaze u drugim knjizarama, samo ti treba bolje da se informises, pa onda da reagujes.
        PS. Inace ja sam musko i mnogo sam lepsi od tebe 😀 😛

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име