Nastasja Nedimović nakon teške borbe sa rakom danas pomaže ljudima širom Srbije i regiona da se bore sa bolešću, ali i da se hrane zdravo, da vežbaju i vode računa o svom zdravlju.

Staša, kako je mnogi Bečejci poznaju, nekadašnja uspešna vaterpolistkinja, putem društvenih mreža, prenosi svoje životno iskustvo, priprema kuvare sa zdravim receptima i motiviše ljude da ne odustaju ni u najtežim trenucima života.

Sa psihološkinjom Oliverom Pašić juče su zajedno u prostoriji Kancelarije za mlade u Bečeju održale radionicu „Ljubav pokreće“.

Olivera Pašić je krajem godine u istom prostoru održala radionicu i tradicionalnom i takozvanom „plišanom vaspitanju“ koje je takođe veoma zainteresovalo Bečejce.

Važno je govoriti o mentalnom zdravlju, posebno sa mladima, kaže naša sagovornica i primećuje da se i oni sami sve više obraćaju stručnjacima za podršku i pomoć.

Radionica je „Ljubav pokreće“ bila humanitarnog karaktera, a novac će biti uplaćen za pomoć u lečenju mladog Sebastiana Bereca iz Bečeja koji je krajem prošle godine usled saobraćajne nesreće ostao nepokretan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име