Protekle nedelje je održana još jedna akcija uručivanja sportske opreme bečejskim sportskim klubovima. Sportske rekvizite u ukupnoj vrednosti od oko 100.000 dinara dobili su streljački klub „Karolina strela“, kao i košarkaški klubovi „Tisa“ i „Bečej“.

Streljačkom klubu su uručeni metkovi, a košarkaškim klubovima lopte.

Kako je istakao Dane Mandić, član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, cilj lokalne samouprave je da u

Nastavlja se uručivanje sportske opreme bečejskim klubovima. Tri sportske organizacije, od toga dve košarkaške, dobile su posredstvom lokalne samouprave lopte, odnosno metkove.

Jedan od mlađih, ali klubova sa potencijalom, Streljački klub Karolina Strela, posetio je u sportskom centru član Opštinskog veća opštine Bečej Dane Mandić.

U naredne četiri godine cilj novog člana veća jeste da poseti što više sportskih kolektiva i da svima uruči ono što im je potrebno za dalji rad i trening. Na taj način, navodi Mandić, može se unaprediti sport u bečejskoj opštini.

I ova je donacija, lopte i metkovi, vrednosti oko 100.000 dinara, došla je u prave ruke zahvaljujući privrednicima.

2 KOMENTARA

  1. Reci nam Mandiću gde su igralište i sprave za vežbanje u Goranskom parku koje si pre par godina obećao kad si ,,otvarao“ trim stazu?
    I ti Tošićevim ,,lažna obećanja“ stopama?

    • Nema ga, isto ko što nema u Budžetu po meri građana obećanog igrališta za košarku i fudbal u parku kod Dečijeg dispanzera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име