OVAN
21. mart – 20. april

Nestrpljenje i energija koja varira od ushićenja do napuštanja iste ideje i dalje će vas pratiti. To i u ovom periodu pojačava prisustvo urana u vašem znaku, kao i sunca u vodoliji. Posao koji željno išekujete i ponuda istog, ćete odložiti za mart. Ovnovi koji pregovoraju o partnerskim kombinacijama u poslovima, mogu da očekuju da komunikacija krene neočekivanim tokom, jer procenjujete da se iza ponuda ili očekivanog posla krije neka nepoznata, a vi ne volite nepoznate jednačine. Praktični i volite sigurnost. Ali vas to ne sprečava da se izvrsno zabavljate, izlazite i upoznajete nove interesantne ljude. Ovnovi koji imaju porodicu, zadovoljstvo nalaze u domu, među svojom porodicom. Pripazite se svog temperamenta i izbegavajte konfliktne situacije sa partnerom. Mogući problemi sa pojačanom nervozom i glavoboljama.

BIK
20. april – 21 maj

Ambicija i želja bikova za njom je veoma izražena i u ovom periodu, gde se mogu očekivati i uspesi, kao i napredovanje na društvenoj lestvici. Već duže vreme ste veoma konstruktivni, pa će se to i isplatiti. Izbegavajte svađe na poslu, sa pretpostavljenima. Sa mesecom u ribama, pojačava se osećaj romantičnosti. Mnogi bikovi ce biti preplavljeni emocijama. Ljubavne avanture na vidiku za slobodne bikove, kao i mogućnost tajnih veza. Smeše vam se putovanja i to u inostranstvo sa prijateljima, kao i mnogo zabave. Pokušajte, bar u ovom i narednom periodu da ne mešate ljubav i prijateljstvo. Mnogo izlazaka i druženja mogu da pod uticajem planetarnih aspekata, izazovu kod mnogih da prekorače granicu prijateljstva. Oni bikovi koji su u braku, stabilan period. Mogućnost zapaljenja grla i groznica.

BLIZANCI
22. maj – 21. jun

Sa merkurom, vladaocem blizanaca koji boravi u kuci društvenog uspeha, komunikacija i praktičnost će doći do izražaja u ovom periodu. Uspešan period u polju karijere. Umešnost i izdržljivost. Pazite, možete u ovom periodu imati nerealnu sliku o svetu oko vas. Ego vam je osetljiv i bićete promenljivog raspoloženja. Izražen smisao za praktično, koji ćete lako pretvoriti u novac. Savet: zarađeni novac ne trošite lako, tj. racionalno ga rasporedite, da ne biste zapali u nepoželjne situacije . Ljubaznost i šarm blizanaca dolaze do izražaja. Izražene strasti i zaokupljenost dinamičnim ljubavnim životom. Previše se brinete za svoje zdravlje, neki će preći i na specifičan režim ishrane. Vaš lek je uredniji život i zdrav san.

RAK
21. jun – 22 jul

Rakovima je već izvesno vreme smeši prosperitet, kao i razvoj na ličnom planu. Nekako, sve vam ide od ruke. Iznenađujuće, ali optimizam vas ne napušta. Tako će i ostati i u ovom periodu. Ono o čemu treba da brinete jeste višak kilograma. Mnogima će se pružiti iznenadna prilika za ostvarenje rada u inostranstvu. Prihvatite ponudu. Bićete podložni promenama raspoloženja. Rakovi koji su u braku, usredsređeni su na porodicu, ali su i skloni džangrizanju. Porodične svađe i problemi mogu se izbeći ukoliko svoje stavove prestanete da branite emocijama. Koristite razum i budite jasniji u komunikaciji i stavovima. Slobodnim rakovima predstoji zahlađenje u emotivnim odnosima, raskidi kao i osećaj tuge koje mogu biti izraženi u ovom i narednom periodu.

LAV
23. jul – 22. avgust

Lavovi će u ovom periodu biti više okrenuti idejama nego emocijama. Morćete se i dalje boriti za svoju egzistenciju. Novac vam lako može doći od drugih ljudi. Uspeh u javnosti i u odnosima sa strancima. Unutrašnji sukobi, jer dajete prednost poslu i obavezama u odnosu na emocije. Energija je prisutna , ali nedostaje, rasplinuti ste. Zauzeti lavovi će se u partnerskim odnosima imati dozu ekscentričnosti, što će kod partnera izazivati čuđenje i nerazumevanje. Slobodni lavovi će imati prilika za upozavanje partnera, što ne ukazuje na nailazak željenog partnera, jer ćete biti veoma setnog raspoloženja i delovaćete tužno. Bićete skloni preteranoj brizi i patnjama. Naglašena intuicija koju trbea da slušate. Moguće svađe sa rođacima i pehovi na putevima. Samoća je ono što vam prija.

DEVICA
23. avgust – 22. septembar

Device očekuje uspešna nedelja u poslu i partnerskim dnosima. Dobar odnos i saradnja sa kolegama. Biće otvorene za sklapanje novih poznanstva i flertovanja. Situacija sa novcem i dalje ista. Teško dolazite do njega, a brzo ga trošite. Morećete praviti kompromise, uz dozu diplomatičnosti. Ne ulepšavajte sliku o sebi. Izražena tvrdoglavost i ne odstupanje od stavova. Slabi nervi i sklonost ka svađama i mučnim ubeđvanjima sa bratom ili sestrom. Imaćete sreće sa osobama suprotnog pola, ali ćete i biti opsednuti i sumnjičavi u ljubavnim vezama. Zbog toga ćete preopteretiti sebe. Previše vodite računa o sitnicama. Device koje su u braku očekuju kolebanja i promene, jer ste ćudljivi. Nervoza.

VAGA
23. septembar – 22. oktobar

Vage će u ovom periodu biti veoma ambiciozne, revnose, čak će i preterivati. Energija je izražena, kao i vitalnost i samopouzdanje. Uopšte ostvarenje visokog društenog statusa i promene u karijeri. Harmonični odnosi u porodici. Prekomerno uživanje u hrani i smetnje sa probavom. Vodite računa o ishrani. Neophodno je da vage shvate neophodnost štednje i restrikcije u ovom i narednom periodu. Vage koje su u braku mogući nesporazumi, prekidi, a prete i razvodi. Setite se da je harmonija ono što je vaša suština, ne predajte se ćudljivoj energiji urana u ovnu. Slobodne vage, zabavljate se? Nastavite. Sreća u ljubavi i moguć iznenadni susret sa interesantnom osobom, koja će vam osvojiti srce. Osetljivi disajni organi i stomak. Promenljivo zdravlje.

ŠKORPIJA
23. oktobar – 21. novembar

Škorpije prolaze kroz period sazrevanja. I lične transformacije. Naglašena moć opažanja. Potreba za privatnošću i usamljivanjem. Izražen cinizam. Pazite se u saobraćaju. Novac kroz poslove sa inostranstvom i izdavaštvo. Otvorene mogućnosti za putovanja u inostranstvo. Učenje vam ide od ruke. Izražena kreativnost na svim poljima. Škorpije koje se bave privatnim biznisom će imati uspeha. Izražena potreba za domom i porodicom, kao i potreba za uređenjem stana, kuće. Koliko god imate potrebu za privatnošću, dobro vam je na zabavama i u društvu, jer volite zadovoljstva i očekuju vas ljubavne zgode. Romantični ste. Škorpije koji su roditelji će se posvetiti svojoj deci i uživati u tome. Problemi sa nervima. Koristite alternativne metode lečenja.

STRELAC
22. novembar – 22. decembar

Strelčevi jesu pod uticajem planete prosperiteta i zaštite, koja u ovom periodu štiti od kriza i teških iskustava. Svakako već prolazite kroz psihičku regeneraciju. Mogućnost rada sa tuđim novcem, bilo da je banka u pitanju ili novac partnera. Oprez. Ne preterujte, što je tuđe, tuđe je. Prija vam porodični život, ukoliko ste u braku. Analiziate emocije. U kući vam je verovatno veoma dinamično. Oni strelčevi koji žele da se sele, sad je vreme za to. Iako ste širokih vidika i blage naravi, i privlačite društvo u kome ste centar dešavanja, umete da pomešate ljubav i prijateljstvo. Slobdni strelčevi mogu doživeti romantična iskustva na zabavama. Pripazite na ishranu. Mogući problemi sa kostima i zubima.

JARAC
22. decembar – 20. januar

Već neko vreme osećate veliku unutrašnju energiju, kao i potrebu da posedujete moć. U ovom periodu naglašena sposobnost samopotvrđivanja. Spremni za velike poduhvate. Snaga i ambicija dolaze do izržaja. Popularni ste u društvu i lako osvajate simpatije drugih, bilo da je u pitanju posao ili ljubav. Skloni flertu. U fazi ste preispitivanja ličnih starih prijateljskih odnosa. Novac od posla vam ne dolazi onom brzinom kojom bi vi želeli. Iznenadni dobici gubici, ili rashodi. Ovo će potrajati. Slobodni jarčevi lako ulaze u veze , ali isto tako lako i izlaze, što ne liči na vas. Oni jarčevi koji su u braku, očekekuje ih pozitivna promena. Šansa za dobro rešenje sudskog spora, pogotovo ako je imovina u pitanju. Problemi sa nogama.

VODOLIJA
21. januar – 19. februara

Vreme za vodolije je tu. Sve vaše dobre osobine dolaze do izražaja. Komunikativni, predusetljivi sa mnoštvom prijatelja. Ekscentrični , i delujete hladno, jer ste više usmereni ka ostvarenju sopstvenih ideja, skrivajući emocije. A istina je da ste u ovom periodu veoma osetljivi i ranjivi. Imate potrebu za osamljivanjem i zato delujete tajanstveno. Sklonost ka tajnim vezama, u koje će se neke vodolije i upustiti i trpeti zbog toga. Možete biti žrtva intrige. Promenljivo materijalno stanje. Novac dolazi i odlazi, vi ste skoncentrisani na sticanje. Puno posla, ali ne i para. Pripazite na ishranu, apetit vam je pojačan. One vodolije koje planiraju odlazak u inostranstvo, mogu se tome i nadati. Potrebno vam je više toplote i zdravog sna.

RIBE
19. februar – 21. mart

Sa Neptunom, vladaocem riba u prvoj kući, verovatno već duže vreme ste u filmu „ Bajke su stvarne…“ Ne vidite sebe, a ni druge baš najbolje. Privlačite ljude svojom tajanstvenošću i mističnošću. U ovom periodu, koliko god da hoćete da maskirate emocije, neće vam poći za rukom. Biće očigledne svima. Promenljivog raspoloženja i plačljivi. Na zabavama, koje volite , ste u centru pažnje, jer privlačite ljude, i umete da diktirate tempo. Moguća su putovanja. Finansijski usponi i padovi i dalje će vas pretiti. Novac dolazi neočekivano, a isto tako i odlazi. Iako spremni na rizik, čuvajte novac. Slobodne ribe će lako privlačiti ljubav i partnere. Privlače vas zauzeti ljudi. Družite se sa prijateljima i prihvatite njihove savete. Poslovi preko prijatelja. Problemi sa cirkulacijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име