Defile vremešnih vozila i prodajna izložba rukotvorina i cveća „Ženski kutak” neki su od skupova najavljenih za predstojeći kraj nedelje u najvećoj potiskoj opštini koji su usled nepovoljnih vremenskih prilika odloženi.

 

Obe manifestacije biće upriličene već narednog vikenda za kada meteorolozi najavljuju znatno pogodnije vremenske uslove. Program „Majskih igara” je takođe pretrpeo izmene.

Naime, danas je od planirane tri, odigrana samo jedna predstava, a sutrašnje učešće otkazali su glumci iz Jagodine. Kako stvari stoje, sutra je repertoaru gradskog pozorišta jedna predstava, i to ona na mađarskom u 10 časova imena „Rovarok“ pozorišta iz Subotice.

S druge strane, Stonoteniski klub Bečej ne odustaje od organizacije međunarodnog turnira za veterane u nedelju 18. maja. Naime, kako je i planirano 14. po redu „Kolenica kup” okupiće igrače ping – ponga iz države i regiona toga dana u najvećoj potiskoj opštini. Prvi mečevi startuju u 9 sati u hali bečejskog sportskog centra.

– Turnir će biti održan u predviđenom terminu bez obzira na poziv ministarstva sporta da se sva sportska nadmetanja odlože dok traje vanredno situacija, kazao je Dejan Zeremski iz STK Bečej. On je još dodao da su u klubu optimistični po pitanju učešća, ali da ne veruju da će broj igrača u nedelju nadmašiti bilans od februara kada se na „kolenici” nadmetalo 160 stonotenisera, jer se državna prvenstva igraju u tom periodu u Hrvatskoj i Makedoniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име