Foto: Tisa kod Bečeja, ilustracija
Foto: Tisa kod Bečeja, ilustracija

Neobično toplo vreme za ovo doba godine zadržava se i tokom naredna tri dana, dok će manje zahlađenje uslediti u nedelju.

Do vikenda će biti promenljivo oblačno, ali suvo i sa sunčanim intervalima, dok nakon mestimične kiše i pljuskova u subotu, drugog dana vikenda treba računati na konkretnije padavine. Početak i sredinu naredne sedmice po svemu sudeći obeležiće nešto hladnije vreme, primerenije dobu godine, međutim i dalje bez snega.

Naše područje biće pod uticajem polja visokog vazdušnog pritiska još dva dana, dok će u danima predstojećeg vikenda vremenske prilike diktirati dobro razvijen ciklon, te će uslediti nagli pad vazdušnog pritiska.

Tokom četvrtka i petka preovladavaće promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima kojih će više biti tokom petka. Dok će u četvrtak duvati slab istočni i jugoistočni vetar, u petak će duvati umeren vetar iz smera juga i jugoistoka, u Banatu na udare i jak.

U četvrtak će se minimalne temperature kretati između četiri i šest stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 12 do 14 stepeni. U petak, jutarnje temperature biće u intervalu od pet do osam stepeni, a maksimalne dnevne od 14 do 17.

 

Više na: https://vojvodinameteo.rs/vesti/vojvodina/toplo-do-nedelje-uz-promenu-vremena-u-danima-vikenda-jace-zahladjenje-moguce-krajem-meseca/

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име