„Noć sportskih centara” održaće se u u petak 23. septembra u  sledećim gradovima: na Tašmajdanu u Beogradu, novosadskom SPENS-u, „Tikvari” u Bačkoj Palanci i sportskog centra „Đorđe Predin Badža” u Bečeju.

Na Tašmajdanu će publika od 17 do 23 sati moći da uživa u hokeju na ledu, kik-boksu, vaterpolu i skokovima u vodu, SPENS je rezervisan za košarku, karate, fudbal, odbojku, džudo, rvanje, „Tikvara” za kuglanje, fitnes, odbojku, rukomet, karate, stoni tenis, a u Bečeju promovisani futsal, borilački sportovi, odbojka, vaterpolo, plivanje, košarka i fitnes.

Posetioci ove manifestacije u Bečeju će od 17 do 18 sati moći da se upoznaju sa futsalom, u 18 do 19 su na programu boralače veštine, od 19 do 20 sati je odbojka. Od 20 do 21 sat na zatvorenom bazenu se promovišu plivanje i vaterpolo, od 21 sat do 22 košarka, a poslednjih sat vremena biće posvećeni futsalu, saznali smo od direktora USKAO „Đorđe Predin Badža” Dejana Stanojeva.

„Noć sportskih centara” uvertira je za Sajam sporta i ovo je prilika da prezentujemo šta sve deca i mladi mogu da treniraju u sportskom centru, stoga ih pozivamo u što većem broju, rekao je Dejan Stanojev.

„Noć sportskih centara” organizuje Klaster sportskih centara Vojvodine sa ciljem izgradnje prepoznatljivosti i modela koji će slediti svi koji razumeju energiju sporta.
Plan je da manifestacija postane tradicionalna i da se gotovo svi veći centri u Srbiji uključe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име