„Noć sportskih centara” održana je i u Bečeju, gde su budući sportisti, rekreativci, ali i oni kojima je sport svakodnevica, imali priliku da predstave, odnosno da se upoznaju sa futsalom, borilačkim veštinama, plivanjem, vaterpolom, odbojkom, košarkom, fitnesom…

Džudo klub Mladost iz Bečeja ima dugogodišnju tradiciju i velike uspehe. Džudo, osim što razvija fizičke veštine, utiče na razvoj i negovanje socijalnih veština.

Prva u nizu manifestacija „Noć sportskih centara” naišla je na dobar odjek kod žitelja najveće potiske opštine, dok se za rezultat očekuje omasovljenje sporta u opštini, odnosno više dece i rekretativaca članova klubova, naročtio onih koji su se predstavili u hramu sportova u Bečeju.

„Noć sportskih centara” uvertira je za Sajam sporta koji će se održati na istom mestu, u Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža” u Bečeju.
Manifestacija je organizovana zahvaljujući inicijativi Klastera sportskih centara Vojvodine, sa ciljem izgradnje prepoznatljivosti i modela koji će slediti svi koji razumeju energiju sporta.
Plan je da manifestacija postane tradicionalna i da se svi veći centri u Srbiji uključe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име