U susret predstojećim praznicima, Restoran sa smeštajem ,,Zlatna obala’’ u Bečeju nudi dve mogućnosti proslave i dočeka Nove godine u Svečanoj sali restorana!

KAO NEKADA: Novogodišnja proslava za firme, ustanove i druge organizacije

U cilju dodatne motivacije i nagrade za uspešnu godinu, nema boljeg tim-bildinga od zajedničke proslave za zaposlene i saradnike vaše organizacije! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da sa svojim kolektivom obeležite kraj godine, te da se upoznate i dodatno povežete sa drugim kolektivima iz svoje zajednice! Restoran ,,Zlatna obala’’ nudi mogućnost proslave za firme u ponedeljak, 26. decembra 2022., u periodu od 18 časova do ponoći. Ponuda po ceni od 2.600 dinara po osobi uključuje večeru – roštilj, neodređenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića domaće proizvodnje i živu muziku – nastup benda ,,Quattro’’ koji je ovim povodom za vas spremio širok  izbor omiljenih zabavnih i narodnih pesama!

ZA PAROVE, PORODICE, PRIJATELJE: Doček Nove godine sa popustom na smeštaj u hotelu

Restoran ,,Zlatna obala’’ nudi i opciju Dočeka Nove 2023. godine za vas i vama drage osobe, porodicu i prijatelje, u subotu 31. decembra 2022. od 20 časova, pa dokle izdržite! Ovom prilikom, očekuje vas večera – bogat švedski sto i raznovrsno domaće piće, dok je tempo večeri prepušten sjajnom ,,Quattro’’ bendu – i sve to po ceni od 4.200 dinara po osobi! Specijalna pogodnost za goste organizovanog dočeka je noćenje i boravak u ,,Zlatnoj obali’’ sa 10% popusta na cenu smeštaja – u svrhu vašeg potpunog komfora i opuštanja tokom ’’najluđe noći’’!

Veselja se održavaju u Svečanoj sali restorana, koja je opremljena savremenim ventilacionim sistemom sa stalnim dotokom svežeg vazduha, kao i sa odgovarajućom prazničnom rasvetom i ozvučenjem. Restoran sa smeštajem ,,Zlatna obala’’ takođe raspolaže velikim parkingom koji se ne naplaćuje!

Rezervacije: 065 411 92 65

Restoran sa smeštajem ’’Zlatna obala’’ nalazi se na adresi Zelena 2 u Bečeju, a možete ga kontaktirati putem:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име