Pet Shop Give Me Paw je odlučio da svoje četvoronožne, čupave, pernate, vodene i sve ostale drugare obraduje karticom vernosti koja će vam doneti određene pogodnosti prilikom naredne kupovine.

Kupovinom u minimalnom iznosu od 1000 dinara dobijate šapicu, a skupljanjem istih ostvarujete popust od 5 ili 10 odsto, u zavisnosti od toga kako planirate svoje kupovine i kada želite da iskoristite popust.

Da bi što brže skupili šapice, izbor proizvoda je povećan! Give Me Paw je proširio svoju ponudu hrane, zdravih dentala, poslastica, opreme i igračaka. U ponudu je sada stigla i kvalitetna hrana nemačkog proizvođača Josera, a verujemo da će vaše kuce i mace uživati u novim i raznovrsnim ukusima.

Takođe, tu su i novi hipo i ultrahipo alergijski dentali za zdrave zube naših kuca, kao i okrepljujući Miamom napitci i pastice čak i za najprobirljive mace. Što se tiče pernatih drugara, u ponudu su stigli i ukusni štapići sa šumskim voćem, ostrigama i raznim ukusnim i zdravim dodacima. Nismo zaboravili ni na leminge, hrčke i sve ostale umiljate glodare, pa smo za njih nabavili dodatke sa borovnicom, jabukom i šargarepom.

Stigle su i nove igračke, kavezi, akvarijumi, a pripreme su počele i za hladnije jesenje dane, pa u ovom pet shopu možete nabaviti i kišna odela i tople duksiće.

Dovedite svoje ljubimcime da zajedno odaberete proizvode, bez obzira koje su vrste, rase, porekla, naravi i raspoloženja. Pet shop Give Me Paw želi da svi budu voljeni i srećni.

Uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju. Očekujemo vas i vaše ljubimce u Pet Shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име