Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je danas nedavno završen sportski teren u OŠ „Šamu Mihalj“ u Bečeju.

Radove od oko dva miliona dinara finansirao je sekretarijat, a projektnu dokumentaciju opština Bečej. Teren površine 36 puta 18 metara, na kom učenici mogu da igraju fudbal, rukomet, ali i druge sportove, ovih dana, zbog preventivnih mera, služi za individualne sportove poput atletike.

-Pored ovog terena, sekretarijat je pre par godina finansirao i uređenje terena za košarku. Škola sada ima uslove terene, a na zadovoljstvo svih nas se nastavlja sanacija školskih terena po čitavoj Vojvodini, rekao je Vladimir Batez.

I dok svi jedva čekaju da se nastava fizičkog realizuje i u nedavno obnovljenoj sali pod krovom škole, za šta je resorni pokrajinski sekretarijat izdvojio oko 2,5 miliona dinara, nastava se delimično odvija napolju i posredstvom računara.

Prema navodima pokrajinskog sekretara Vladimira Bateza opština Bečej i druge organizacije na njenoj teritoriji su u protekle četiri godine posredstvom konkursa i kroz podršku pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu prihodovale oko 56 projekata u vrednosti od 28 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име