Malu opštinu u Banatu, Novi Bečej, mnogi u zemlji i regionu prepoznaju kao turističku opštinu, jer se, s obzirom na broj stanovnika i na nezavidnu materijalnu mogućnost stanovnika, najviše zbog nedovoljno razvijene privrede, organizuju brojne manifestacije tokom godine.

Upravo u turizam, kao granu privrede, u toj lokalnoj samoupravi planiraju da u narednim godinama ulože kako opštinski, tako i novac iz drugih fondova. Novobečejci ulažu u razvoj sportskog i omladinskog turizma, a s tim u vezi 2019. godine očekuju uređenje staze kraj Tise i hostel u zgradi nekadašnje Vranjevačke opštine.

Turistička organizacija opštine Novi Bečej i narednih godina će promovisati turističke i ugostiteljske potencijale, koji će, prema najavama, biti daleko razvijeniji u odnosu na ranije, upravo zbog najavljenog ulaganja u smeštajne kapacitete, što je, kažu u toj opštini, preko potrebno. Osim staze i hostela za mlade, dvorac u Bočaru Heterlendi, takođe konačno očekuju ulaganja, i to prema idejnom projektu samo za građevinski deo najmanje 310 miliona dinara.

 

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta„Sa javnim interesom na ti: Informisanjem do transparetnosti u odličivanju u opštini Novi Bečej“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име