Az Óbecsei Ifjúsági Iroda, a Környezetvédelmi Ügyosztály és az Ökobecse Polgári Egyesület június 5-én a környezetvédelmi világnap alkalmából kétezer kifestőkönyvet ajándékozott a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény csemetéinek, emellet a Goran Parkban szórakoztató és oktató jellegű játékokat szervezett az Általános Iskolák alsós tagozatai számára.

A  kisdiákok  örömmel éltek ezzel a lehetőséggel, élvezték a természetben eltöltött időt, mialatt kipróbálhatták az újrahasznosított anyagból készült játékokat is.

A környezetvédelmi világnapról szóló rövid összefoglaló után, a kisdiákok az erdőtelepítők parkját ismertető szórólapokkal tértek haza.

A környezetvédelmet a diákok főként a tanórákon kívüli, páldát mutató aktivitásokon, játékokon keresztül sajátítják el. Ennek az oktatási módszernek a fontosságáról Potrebity Tőzsér Gabriella tanítónő nyilatkozott.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име