Kancelarija za mlade opštine Bečej, u saradnji sa udruženjem Eko Bečej i Odsekom zaštite životne sredine opštine Bečej, obeležili su sa učenicima osnovnih škola 5. jun, Dan zaštite životne sredine.

Učenici bečejskih škola su imali priliku da se upoznaju sa radom udruženja Eko Bečej, aktivnostima bečejske Kancelarije za mlade, kao i da se detaljnije informišu o Goranskom parku i sadržajima koje on nudi.

Podeljene su dvojezične edukativne brošure, koje đaci mogu da popunjavaju i na taj način provere svoje znanje o prirodi i ekologiji, te flajeri koji sadrže najvažnije informacije o Goranskom parku, koji polako, ali sigurno, postaje sve uređeniji park i istovremeno predstavlja pluća Bečeja.

Kako bi boravak u prirodi bio još prijatniji, za sve učesnike ove akcije firma Italiko iz Bečeja obezbedila je sokove, vodu i jabuke.

Pogledajte TV reportažu

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име