Gas DOO Bečej obaveštava potrošače da na osnovu odluke Agencije za energetiku Republike Srbije od 1. aprila cena prirodnog gasa iznosi 40,54 dinara za kategoriju mala potrošnja – domaćinstva – i mala potrošnja – ostali.

Za kategoriju vanvršna potrošnja, ravnomerna potrošnja i neravnomerna potrošnja cena je 37,38 dinara, a naplaćuje se i tarifa „kapacitet“ za kategoriju vanvršna potrošnja u iznosu 264,79 dinara/ m3dan/ godina. Za kategoriju ravnomerna potrošnja tarifa „kapacitet“ iznosi 321,53 dinara/ m3dan/ godina, dok za kategoriju neravnomerna potrošnja tarifa „kapacitet“ iznosi 378,27 dinara/ m3dan/ godina. Navedene cene se uvećavaju za iznos 10 odsto PDV-a.
Na osnovu Zakona o energetici Republike Srbije, snabdevač je obavezan da obavesti potrošače o promenama cena i drugih uslova prodaje, navodi se u obaveštenju.

Cena prirodnog gasa za domaćinstva u Bečeju od 1. oktobra iznosila je 39,61 dinara po metru kvadratnom.

Foto: Ilustracija

2 KOMENTARA

  1. Još kad bi kvalitet bio kao ovaj na slici…lopovi, „krste“ gas sa domaćim gasom i mi potrošači dobijamo crveni plamen. Cena nije po metru kvadratnom već po metru kubnom.

  2. Zaboravio si da napišeš da je cena gasa od 1. decembra 2015 iznosila 45,73 din/m3. Cele zime ista cena, sad pojeftinjenje kad je napolju +25 stepeni. Baš su darežljivi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име