Centar za socijalni rad Bečej uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i lokalne samouprave pokreće novu uslugu socijalne zaštite: Savetovalište za brak i porodicu.

Ova usluga je dostupna građanima opštine Bečej od danas 3. maja, svakog ponedeljka, srede i petka od 16 do 19 časova.

U savetovalištu su angažovani stručni radnici: psiholog, pedagog, socijalni radnik i pravnik. Usluge savetovališta su besplatne.

Detaljnije informacije, kao i zakazivanje razgovora, građani mogu dobiti ponedeljkom, sredom i petkom od 16 do 19 časova pozivom na broj telefona 021/6915-445 ili dolaskom u prostorije Savetovališta na adresi Zelena ulica 80, Bečej.

Razlog dolaska građana u Savetovalište može biti, piše u obaveštenju za medije, da se informišu o radu Savetovališta ili o nekim pitanjima koja su njima važna; žele da razjasne šta je problem; da se posavetuju u vezi nekog životnog problema, da provere efikasnost svojih vaspitnih postupaka, da saznaju više o vaspitnim potrebama deteta, da rade na sebi, svom partnerskom ili roditeljskom odnosu…

Stručni radnici u Savetovalištu razgovaraju sa zainteresovanima, slušaju ih, odgovaraju na njihova pitanja, postavljaju pitanja, dogovaraju se o zajedničkom radu i preuzimaju odgovornost za njihov deo posla.

Građani se u savetovališta najčešće javljaju zbog partnerskih problema, poteškoća u roditeljskom funkcionisanju, porodičnih kriza i individualnih problema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име