U Javnom preduzeću „Komunalac” od jeseni počinju sa radovima na formiranju novih parcela, na kojima bi trebalo da budu postavljeni „tipski” spomenici. Predviđeno je i uređenje tih prostora, a pored toga, uskoro će biti otvarena prodavnica cveća na velikom katoličkom groblju.

 

U planu je popravljanje ograda i kapija na grobljima, kao i popravka zgrade na katoličkom groblju u Donjem gradu, te izgradnja i popravka betonskih staza, a počeće se i sa pripremnim radovima vezanim za nove parcele na grobljima gde će biti postavljeni „tipski” spomenici. Ti su spomenici, kako je direktor Javnog preduzeća „Komunalac“ Norbert Kovač rekao, novina, za koju smatra da će zainteresovati žitelje najveće potiske opštine. Kovač je precizirao da će ovo komunalno preduzeće uložiti sredstva i obnoviti groblja kojima upravlja, odnosno koje održava, pa se pod tim ne podrazumevaju ona u naseljenim mestima, već dva katolička i jedno pravoslavno u Bečeju.

Pored toga, JP „Komunalac“ će uskoro otvoriti još jednu prodavnicu cveća i venaca i to na velikom katoličkom groblju, najavio je šef komercijale u tom preduzeću Željko Kovačev.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име