Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu podržao je projekat Kancelarije za mlade opštine Novi Bečej, „Omladinski centar Novog Bečeja“ na konkursu za sanaciju, adaptaciju i opremanje prostora za rad omladinskih organizacija, organizacija za mlade, omladinskih domova i domova kulture.

Kancelarija za mlade je dobila 1,3 miliona dinara za sprovođenje radova na adaptaciji zgrade stare opštine „Vranjevo“. Ovim sredstvima će uspeti da završe još dve od pet preostalih prostorija za smeštaj korisnika centra. Iz kancelarije za mlade kažu da su sredstva koja su dobili trenutno jedna od većih koja su dodeljena na ovom konkursu.

Podsećamo, Kancelarija za mlade je nedavno realizovala radove na uređenju levog krila pomenute zgrade, koje je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta u visini od 884.251 dinara. U okviru završnih aktivnosti uređenja levog krila, u utorak 15. marta održaće se okrugli sto na temu „Značaj omladinskih klubova za lokalne zajednice“.

Na otvaranju levog krila zgrade, prezentovaće se planovi za desno krilo koje će služiti za smeštaj korisnika Omladinskog centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име