Odbojkaši Bečeja s članovima dela rukovodstva kluba
Odbojkaši Bečeja s članovima dela rukovodstva kluba

Antena – Bečej   0:3   (12:25, 16:25, 20:25)

Prvo gostovanje u prvoligaškom B karavanu bilo je lakše nego što je bilo ko u klubu očekivao. Braća Đžigurski i ostali lako su „demontirali“ Antenu u Kruševcu. Uostalom, rezultat od 3:0 u njihovu korist to potvrđuje, a kada se vide rezultati po setovima: 25:12, 25:16 i 25:20, onda je sve daleko jasnije.

-Zaista smo lako dobili Kruševljane, ali samo zato što smo mi igrali maksimalno odgovorno. Gostovanje u gradu kraj Rasine nam je poslužilo da vidimo još dva rivala, jer su pre nas igrali drugi kruševački klub Napredak 037 i Mladenovac. I u ovoj utakmici „čarapani“ su se proveli kao „bosi po trnju“. Mladenovčani su pobedili, kao i mi, sa 3:0. Važna nam je bila ta utakmica, jer u subotu dočekujemo, upravo Kruševljane. Ne bih ništa unapred da obećavam, ali mislim da možemo da se nadigravamo sa ekipom Napredak 037. Nije nas zavarao njihov poraz od Mladenovčana, koji su mlada, ali uigrana ekipa, i slove kao favoriti za najviši plasman u našoj ligi, dok su Kruševljani doveli dosta novih igrača i potrebno je vreme da su uigraju, „raportirao“ nam je trener – igrač Bečeja Nikola Džigurski po povratku iz Kruševca.

Bečej je pod Bagdalom igrao u, gotovo, istom sastavu kao na prvoligaškoj premijeri protiv Zaječaraca (3:1). Jedino je izostao Marinko Vojnović, koga je zamenio Bratislav Jelić. Znači, igrali su: N. Džigurski, Ćorluka, Lukić, Koković, Milovac, V. Džigurski, Marošanović (L2), Hungar (L1), Mitrović, Rakić, Jelić, Radovanov.

Dve pobede u dva prvoligaška okršaja raduju, a da li će se ostvariti i pobedonosni het-trik, pokazaće subota. Ponovimo, rival će biti Napredak 037 iz Kruševca, a utakmica počinje u standardnom terminu od 19 sati u sportskoj dvorani „hrama sportova“ kraj Tise. Odbojkaši su naglasili da im je dodatni stimulans na prvoligaškoj premijeri bilo navijanje s tribina, a sada im je i pobeda u Kruševcu dodatno samopouzdanje. Ipak, navijanje s tribina je ono što se uvek stavlja u prvi plan i zato njihova molba da dođe što više pristalica sporta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име